پوست خیار سبب لخته شدن خون می شود

 پوست خیار و چای سبز سبب لخته شدن خون می شوند و بیماران مبتلا به اختلالات انعقادی در مصر ف آن احتیاط کنند.

چای سبز و پوست خیار حاوی ویتامین K است که دارای اثر انعقادی است و ب  مبتلایان به اختلالات انعقادی از نوع لخته شدن خون توصیه می شود خیار پوست کنده مصرف کنند.

زنجبیل، سیر و پیاز با اثر ضد انعقادی سبب تشدید اثر وارفاین می شوند و از طرفی قرص های خوراکی ضد بارداری ،شربت معده ، گلوگز آمین و داروهای ملفین اثر وارفاین را کاهش می دهند.

پیک اثر درمانی وارفاین حداکثر 48 تا 72 ساعت پس ازمصرف است و عوارض ناشی از مصرف نیز پس از این مدت ظاهر می شوند.

/ 0 نظر / 19 بازدید